Print de artă în ediţie limitată - la Colorhood - Oana Ispir
20448
post-template-default,single,single-post,postid-20448,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Print de artă în ediţie limitată – la Colorhood

În 2008, după încheierea facultăţii, am avut ocazia de a publica la Editura Maxim prima mea carte – concepută, ilustrată şi paginată cu mari emoţii. Începusem să lucrez în acuarelă apoi, la sfatul editorului care îmi povestea că e posibil ca o hârtie mai poroasă să nu poată să reproducă prea bine degradeuri fine de culoare, am intervenit cu colaje – descoperind astfel una din tehnicile mele preferate până azi – acuarele delicate cu decupaje de culori violente. Cum coperta urma a fi una lucioasă desenul ei a rămas doar în acuarelă. Măgăruşii desenati atunci sunt şi acum sub nasul meu, într-o ramă mică şi albă, pe peretele din faţa mesei de lucru.
oana-ispir-1

În această vară am început colaborarea cu Colorhood, un atelier bucureştean de print de artă ce selecţionează şi imprimă ilustraţii în serie limitată, numerotate şi semnate de autor.Imprimantele lor folosesc un sistem de 12 culori iar hârtia folosită este 100% fără acid, cu greutatea de 270 g/mp.

Mă bucur că au ales din portofoliul meu o lucrare atât de dragă mie.

Apasă aici pentru a vizita pagina Colorhooh invadată de măgăruşi.

 

 

 

Oana
Oana Ispir
contact@oanaispir.ro

artist & illustrator

No Comments

Post a Comment